YMCA bureau Noord Oost

Ontspanning, plezier en Fair Play.

Spelverdelers, teamspelers, teamcaptains, smashen en vooral veel ontspanning en lol! Dat zijn de belangrijkste ingrediënten voor het YMCA volleybaltoernooi op 10 maart 2017 in het Groningse Wildervank.

 

De sfeer zat er goed in! De hele avond was de enthousiaste yell te horen van het team Apenootjes uit Veendam.

 

“Apenootjes Apenootjes Hey Hey Hey!”

 

Na iedere opslag doken ze op de grond en stonden ze snel weer op om fanatiek verder te spelen. Ze hebben dan ook eerste prijs gehaald in de poule van 12 – 16 jaar. Andere teams werden steeds enthousiaster door deze yell en er werd de hele avond fanatiek gespeeld. De winnaar uit de poule 16+ is het team Kluis 1 uit Zuidbroek die over het hele volleybaltoernooi de meeste punten wisten te behalen.

 

Ook was er een prijs te winnen met de leukste aankleding. We zagen dat veel teams hier heel erg hun best op hadden gedaan! Zo waren er de meppende meiden met matchende outfits en mooie vlechten in, team Familie Flodder met ieder een rol uit de tv-serie of de zandhazen met konijnen oren en staart. Het was echt moeilijk om een keuze te maken voor deze prijs! De prijs is uiteindelijk gedeeld door Familie Flodder en De zandhazen uit ’t Zand. Op 17 november 2017 zal er weer een volleybaltoernooi gehouden worden in Jubbega! 


Op 9 maart 2018 kun je weer terecht bij het volgende toernooi in Wildervank.


Prijzen voor deelname: 
Leden: €35,- per team
Niet-leden: €47,50 per team