YMCA bureau Noord Oost

"Superdit! In je eentje krijg je dat nooit voor elkaar."


Marco (16)

vrijwilliger bij YMCA Zwolle


Marco nam deel aan Sur5val, een "overlevings" activiteit met allerlei opdrachten waarbij sportiviteit, uitdaging en samenwerken centraal staan. En dat krijg je in je eentje niet voor elkaar.

De welbekende survival heeft een nieuwe naam: Y adventure.

 
Op vrijdagavond 6 oktober 2017 in Leeuwarden er er weer de jaarlijkse tocht. Tijdens de tocht door de bossen in Kollummerpomp zijn allerlei hindernissen te nemen en wisselen teambuildingsopdrachten en sportieve activiteiten elkaar af.YMCA Jeugdwerk organiseert tal van activiteiten die verenigingen "in hun eentje niet voor elkaar krijgen". Op deze manier willen wij jongeren en leiding de gelegenheid bieden om elkaar te ontmoeten, kennis en ervaring uit te wisselen en elkaar te inspireren.
 
In de navigatie hiernaast staan al onze geplande activiteiten en de activiteiten die je in kan huren om in je eigen plaats uit te laten voeren. Per activiteit komt er voor een groep van 20 personen een getrainde vrijwilliger. Van de aanvrager wordt wel verwact dat er hand- en spandiensten gedaan worden. Kijk of er iets voor jou bij staat en meld je vooral aan!