YMCA bureau Noord Oost

YMCA Nederland organiseert op 12 oktober 2018 het spel TriaxY.

Al vele jaren wordt er op de tweede vrijdag van oktober vanuit de YMCA een spel TriaxY georganiseerd. In verschillende leeftijdsgroepen wordt dit spel gespeeld. Van 8 - 12 jaar, 12 - 16 jaar en 16 jaar en ouder. Nieuw is de extra categorie "oud en jong".

In de nieuwe categorie kunnen ouderen en jongeren/kinderen samen het spel spelen. Voor een aantal groepen een leuk aanbod om het bijvoorbeeld samen met de kerkelijke gemeente te spelen. Hiermee bieden we u een avond met ontmoeting tussen oud en jong in uw gemeente. Natuurlijk zijn de oude vertrouwde leeftijdscategorien er ook.

 

Uitleg over TriaxY

Triaxy wordt in jullie eigen gebouw gespeeld op vrijdagavond van 19/20-22 uur. U ontvangt een compleet verzegeld  spelpakket. Op dezelfde avond spelen diverse groepen in de eerder genoemde categorieën het spel. Ieder op hun eigen locatie.


TriaxY bestaat uit drie onderdelen, namelijk diverse opdrachten (10 minuten) op locatie, een geldinzamelingsactie voor een internationaal YMCA project en een ‘haalopdracht’. De geldinzamelactie kan op de avond zelf gespeeld worden of u kunt besluiten het op een nader te bepalen tijdstip te doen, bijvoorbeeld in een kerkdienst. Bij de ‘haalopdracht’ worden er twee vertegenwoordigers van de groep aangewezen die de opdracht uitvoeren. Daarbij hebben ze de hulp van de gehele groep nodig in de vorm van aanwijzingen.


Er is elk jaar een thema wat bij het openen van de enveloppe op de avond zelf bekend wordt. Om het spel te spelen heb je, afhankelijk van de grootte van de groep, minimaal 1 spelleider nodig en een onafhankelijk jurylid (bijvoorbeeld de voorzitter van de kerkenraad,  dominee, organist).

De kosten voor het spelpakket zijn: 

YMCA-leden € 13,50 per team
Niet YMCA-leden: € 25,00 per team

Andere kosten voor deze avond zijn minimaal. Er is meestal wat materiaal nodig in de vorm van papier, pen, dobbelsteen. Voor de verkoopopdracht wordt er gevraagd een startvoorwerp te kopen voor elk groepje (meestal bestaande uit twee personen).

Voor aanmeldingen en/of meer informatie kun je contact opnemen met Karin Klunder, karin@conferentiecentrumdeglind.nl of 0342-452017 (1 kiezen in het menu).